*PRESENTACIÓ DEL BLOG:

BENVINGUTS I BENVINGUDES a aquest recurs didàctic i innovador que ens ofereix un espai virtual on COMPARTIR idees i experiències amb altres amics i amigues de l’Educació Física!. Espere siga un mitjà de comunicació complementari que m’ajude a reforçar i donar a conèixer allò que fem el meu alumnat i jo amb la nostra amiga, en el pati o gimnàs de l'escola. Inicie aquest nou repte, motivada per difondre la importància de l’Educació Física per a la nostra SALUT (psicosociofísica) i per continuar APRENENT i CONÈIXER-LA cada vegada més. Pretenc a la fi, aconseguir que tant l’alumnat com la resta de la comunitat educativa, la valoren i estimen con realment es mereix; com una AMIGA que ens pot acompanyar i ajudar en el camí de tota la nostra vida.

23 dic 2013

AMB UN PARELL D'ARBRES MUSICALS :BON NADAL I FELIÇ 2014!!

Aquest curs 2013-2014, la temàtica o fil conductor és "La Música en viu", ja que Júlia (mestra de música i cap d'estudis) està portant a terme el seu projecte anomenat així, implicant a tota l'escola. Per això enguany, hem decorat les portes de les classes amb arbres musicals fets amb pentagrames i notes musicals que cadascú ha personalitzat al seu estil. Per la meua banda, com estic fent els darrers cursos, aprofite aquesta decoració de la porta per a penjar-la al blog i convertir-la en la meua felicitació nadalenca per als que el seguiu. Enguany amb la col-laboració de l'alumnat de 6éPIP a qui impartisc la plàstica, hem creat i plantat dos arbres musicals amb els que us desitge que gaudiu de molts MOMENTS FELIÇOS amb la vostra gent i que el 2014, vinga carregat  de MOLTES IL-LUSIONS, SALUT I AUTOMOTIVACIÓ!!.


En aquesta ocasió, us convide a navegar cap a dues direccions. Per un costat us deixe un enllaç a un relat anomenat EL CAVALL EN EL POU perquè en els temps que corren, hem d'aprendre a contrarestar les adversitats per a finalment sortir de la foscor amb l'afany de superació i l'espirit de sacrifici que ens aporta la pràctica constant d'exercici físic i esportiva. Per altre costat, ja sabeu com m'agrada el llenguatge dels contes i en aquestes dates pense que aquest de LA CIUTAT DELS POUS pot fer-nos reflexionar sobre els aspectes materials i la comunicació vertadera amb els altres i amb nosaltres mateixa. Les dues direccions de navegació us porten cap a dos autors que m'agraden i que tenen llibres prou interessants.
Espere que tingau una NAVEGACIÓ AGRADABLE, AMB BONA MÚSICA I MILLOR COMPANYIA!!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario