*PRESENTACIÓ DEL BLOG:

BENVINGUTS I BENVINGUDES a aquest recurs didàctic i innovador que ens ofereix un espai virtual on COMPARTIR idees i experiències amb altres amics i amigues de l’Educació Física!. Espere siga un mitjà de comunicació complementari que m’ajude a reforçar i donar a conèixer allò que fem el meu alumnat i jo amb la nostra amiga, en el pati o gimnàs de l'escola. Inicie aquest nou repte, motivada per difondre la importància de l’Educació Física per a la nostra SALUT (psicosociofísica) i per continuar APRENENT i CONÈIXER-LA cada vegada més. Pretenc a la fi, aconseguir que tant l’alumnat com la resta de la comunitat educativa, la valoren i estimen con realment es mereix; com una AMIGA que ens pot acompanyar i ajudar en el camí de tota la nostra vida.

4 jun 2011

“INICIACIÓ A LES ACTIVITATS NÀUTIQUES: KAYAK DE MAR"

Els passats dies 25 i 26 de Maig, l'alumnat de tercer de primària va realitzar la segona part de la iniciació a les activitats nàutiques que fem cada curs. La primera part, va ser durant el primer trimestre en la modalitat nàutica de vela. Mentre que aquesta segona part, ha sigut amb el kayak de mar. Aquest primer contacte per a molts i moltes, va agradar-los molt i ja tenen ganes de repetir l'experiència de nou.  En primer lloc en l'aula, els monitors els varen recordar les parts d'una embarcació de vela i més tard en la platja els explicaren  com havien d'agafar el rem i remar damunt el kayak. Després varen pujar per grups als kayaks i poc a poc, amb l'ajuda dels monitors i de les mestres, l'alumnat realitzà la pràctica cada vegada millor. Aquestes experiències d'iniciació als esports nàutics en contacte amb la natura, com la vela i el kayak de mar, són vivències que l'alumnat sempre recordarà i que els motivaran a la seua futura pràctica. A més d'aportar-los una major conscienciació i estima cap al respecte medioambiental.
La nostra amiga, l'Educació Física, preten en  l'edat escolar donar a conèixer a l'alumnat un ampli ventall d'alternatives físiques i vivències positives que en un futur segons les seues possibilitats i preferències puguen aprofundir en la seua pràctica i coneixement.
A continuació, teniu algunes fotos que mostren com ho varem passar de bé tots i totes.

             FOTOS DE TERCER VALENCIÀ          FOTOS DE TERCER CASTELLÀ


No hay comentarios:

Publicar un comentario