*PRESENTACIÓ DEL BLOG:

BENVINGUTS I BENVINGUDES a aquest recurs didàctic i innovador que ens ofereix un espai virtual on COMPARTIR idees i experiències amb altres amics i amigues de l’Educació Física!. Espere siga un mitjà de comunicació complementari que m’ajude a reforçar i donar a conèixer allò que fem el meu alumnat i jo amb la nostra amiga, en el pati o gimnàs de l'escola. Inicie aquest nou repte, motivada per difondre la importància de l’Educació Física per a la nostra SALUT (psicosociofísica) i per continuar APRENENT i CONÈIXER-LA cada vegada més. Pretenc a la fi, aconseguir que tant l’alumnat com la resta de la comunitat educativa, la valoren i estimen con realment es mereix; com una AMIGA que ens pot acompanyar i ajudar en el camí de tota la nostra vida.

17 jul. 2018

AVENTURA COMENÇADA: TORRENT DE CANVIS!

Aquest curs, ha sigut un torrent de canvis que encara vaig assimilant i adaptant-me. No ha estat un procés fàcil (sovint els inicis no ho són), però finalment, quasi tot ha sigut possible i he acabat la "cursa" cansada però satisfeta amb la tasca realitzada. En aquesta nova aventura, moltes vivències diverses i com sempre, em quede amb els aprenentatges positius i els bons moments que he gaudit, especialment amb l'alumnat.
A continuació, us deixe algunes presentacions de diferents moments viscuts al llarg del curs que crec que us agradarà recordar i tindre al vostre abast. També compartisc un parell de contes que podreu llegir en l'enllaç que apareix si clickqueu damunt del títol. S'anomenen: 
*"CONSTRUINT PONTS EN COMPTE DE TANQUES" que ens convida a reflexionar sobre la resolució de conflictes per una convivència saludable i pacífica.
*"EL GRÀ DE CAFÉ" que parla sobre com afrontem les pròpies pors, adversitats i canvis.
Finalment, us desitge que GAUDIU I PASSEU MOLT BON ESTIU!. 

 

1 comentario: