*PRESENTACIÓ DEL BLOG:

BENVINGUTS I BENVINGUDES a aquest recurs didàctic i innovador que ens ofereix un espai virtual on COMPARTIR idees i experiències amb altres amics i amigues de l’Educació Física!. Espere siga un mitjà de comunicació complementari que m’ajude a reforçar i donar a conèixer allò que fem el meu alumnat i jo amb la nostra amiga, en el pati o gimnàs de l'escola. Inicie aquest nou repte, motivada per difondre la importància de l’Educació Física per a la nostra SALUT (psicosociofísica) i per continuar APRENENT i CONÈIXER-LA cada vegada més. Pretenc a la fi, aconseguir que tant l’alumnat com la resta de la comunitat educativa, la valoren i estimen con realment es mereix; com una AMIGA que ens pot acompanyar i ajudar en el camí de tota la nostra vida.

10 may 2017

3ª TROBADA DE COLPBOL EN DÉNIA: TOT DE CATEGORIA!.

El passat divendres 5 de Maig,  varem participar en la 3ª Trobada de Colpbol com ja portem  fent desde la primera edició. Acudirem amb els sisés del Ceip. Cervantes (Dénia) que estaven molt  il-lusionats i ens ho varem passar tots molt bé. Ningú es va lesionar i a més van tindre un oratge perfecte. Els organitzadors es van superar un any més i varem quedar molt agraïts amb tota la feina que han hagut de fer per a fer-nos gaudir d'un matí de CONVIVÈNCIA ESPORTIVA tan especial jugant partits de Colpbol i a d'altres jocs.
MOLTES GRÀCIES ALS PARTICIPANTS I ALS ALUMNES DE L'INSTITUT CHABAS DE DÉNIA QUE JUNT AMB EL SEU PROFESSOR JESÚS M. HAN ORGANITZAT TOT DE CATEGORIA!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario