*PRESENTACIÓ DEL BLOG:

BENVINGUTS I BENVINGUDES a aquest recurs didàctic i innovador que ens ofereix un espai virtual on COMPARTIR idees i experiències amb altres amics i amigues de l’Educació Física!. Espere siga un mitjà de comunicació complementari que m’ajude a reforçar i donar a conèixer allò que fem el meu alumnat i jo amb la nostra amiga, en el pati o gimnàs de l'escola. Inicie aquest nou repte, motivada per difondre la importància de l’Educació Física per a la nostra SALUT (psicosociofísica) i per continuar APRENENT i CONÈIXER-LA cada vegada més. Pretenc a la fi, aconseguir que tant l’alumnat com la resta de la comunitat educativa, la valoren i estimen con realment es mereix; com una AMIGA que ens pot acompanyar i ajudar en el camí de tota la nostra vida.

30 mar 2015

UN UNIVERS DE POSSIBILITATS: RODAJOCS, JOCS DE LLUITA, COLPBOL...!

En aquest segon trimestre, hem tingut al Ceip. Cervantes de Dènia les carnestoltes més galàctiques que es recorden. Mafalda ha decidit explorar l'univers i de pas, buscar a Manolito que encara deu estar allà dalt tractant de contar totes les estreles.
Nosaltres igualment, hem estat explorant l'univers de possibilitats que l'Educació Física ens ofereix. Entre elles, enguany hem estat treballant el COLPBOL i després hem participat en la 1ªTROBADA ESCOLAR DE COLPBOL EN DÉNIA. Concretament, en les instal-lacions de les Madrigueres el passat dijous 12 de Març. Va ser una jornada esportiva i de convivència amb altres escoles públiques de la localitat amb les que varem jugar partits de Colpbol i també a alguns jocs tradicionals. Tot va estar molt bé, gràcies a la tasca d'organització i de participació d'alumnes de F.P de l'IES Historiador Chabas i del seu professor Jesús. Esperem repetir en pròximes ocasions!.
Ací us deixe algunes de les activitats realitzades aquest trimestre i  les fotos de la trobada de Colpbol:


                                    










No hay comentarios:

Publicar un comentario