*PRESENTACIÓ DEL BLOG:

BENVINGUTS I BENVINGUDES a aquest recurs didàctic i innovador que ens ofereix un espai virtual on COMPARTIR idees i experiències amb altres amics i amigues de l’Educació Física!. Espere siga un mitjà de comunicació complementari que m’ajude a reforçar i donar a conèixer allò que fem el meu alumnat i jo amb la nostra amiga, en el pati o gimnàs de l'escola. Inicie aquest nou repte, motivada per difondre la importància de l’Educació Física per a la nostra SALUT (psicosociofísica) i per continuar APRENENT i CONÈIXER-LA cada vegada més. Pretenc a la fi, aconseguir que tant l’alumnat com la resta de la comunitat educativa, la valoren i estimen con realment es mereix; com una AMIGA que ens pot acompanyar i ajudar en el camí de tota la nostra vida.

24 may 2013

LA PILOTA VALENCIANA A L'ESCOLA

Enguany el programa de Pilota Valenciana a l'escola que promou la Conselleria d'educació amb la col-laboració de la Federació de pilota valenciana, està dirigit a l'alumnat de quart de primària i estem participant en ell. A més de realitzar les sessions de la corresponent unitat didàctica, l'alumnat s'ha el-laborat el seu propi guant de protecció i una piloteta de paper de periòdic en les classes d'E.F.
El passat divendres 19 d'Abril, l'alumnat de quart, els seus tutors i jo, anàrem al trinquet "El Rovellet" de Dénia per a realitzar la sessió teòrico-pràctica del programa de Pilota Valenciana a l'escola.
Al trinquet, ens esperaven Salva, el tècnic de la Federació de Pilota Valenciana i el pilotari professional Diego Parra Mestre. En un primer moment els dos, varen preguntar l'alumnat allò que sabia i després anaren explicant i responent a les preguntes que l'alumnat els feia i altres que haviem preparat com una entrevista. Després passarem a la part pràctica amb exercicis de golpeig i calfament a soles i per parelles i acabarem fent partides de Raspall tant al trinquet com en el frontó. Varen jugar prou i s'ho passarem prou bé. Ara, com varen dir els experts Salva i Diego, esperem que hi haja una continuïtat per a que els aprenentatges i l'interés creixca cada vegada més.
A més a més, hem participat en la competició de Raspall que inclou el programa i per això el 17 de Maig, anàrem de nou al trinquet de Dènia per a jugar contra el Ceip. Benicadim de Beniarbeig. L'alumnat organitzat per equips i prou motivat va jugar diverses partides i va gaudir de la participació en aquesta experiència lúdica i de competició. Ací teniu algunes fotos de les diferents activitats de pilota que hem realitzat els quarts aquest trimestre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario